Όροι – Προϋποθέσεις χρήσης site

1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

H ιστοσελίδα www.fancyjunior.gr περιλαμβάνει το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης προϊόντων μέσω διαδικτύου του καταστήματος «Fancy junior» ιδιοκτησίας της Σοφίας Τσούρα, που εδρεύει στην Αθηνά, επί της οδού Καψάλη αριθμό. 9, με ΑΦΜ 801304609, ΔΟΥ Δ’ Αθηνών, τηλ: 2107212097.

Σκοπός της ιστοσελίδας είναι η πληροφόρηση των χρηστών της για τα διαθέσιμα προϊόντα του καταστήματός μας καθώς και η δυνατότητα πραγματοποίησης αγορών ηλεκτρονικά.

Οποιαδήποτε χρήση της ιστοσελίδας (ενδεικτικά εγγραφή, είσοδος, περιήγηση, συναλλαγή) συνεπάγεται την πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή των κάτωθι όρων, οι οποίοι θα υπερισχύουν κάθε αντίθετης ρητής ή σιωπηρής συμφωνίας μεταξύ του καταστήματος και των χρηστών της. Τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δεν θα συνιστά τμήμα τους, εάν δεν διατυπωθεί εγγράφως.

Ο επισκέπτης – χρήστης της ιστοσελίδας οφείλει πριν κάνει χρήση της να διαβάσει και να κατανοήσει πλήρως τους παρόντες όρους. Το κατάστημά μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί οποιαδήποτε στιγμή τους όρους χρήσης χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Ο χρήστης της ιστοσελίδας οφείλει να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για τυχόν τροποποιήσεις. Η εξακολούθηση της χρήσης της ιστοσελίδας, μετά από τροποποίησή τους, συνιστά πλήρη και ανεπιφύλακτη αποδοχή αυτών.

Το κατάστημά μας δεν φέρει ουδεμία ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν ζημία υποστεί ο χρήστης της ιστοσελίδας από τη χρήση αυτής. Το κατάστημά μας λαμβάνει κάθε προσήκον μέτρο προκειμένου τα στοιχεία και οι πληροφορίες που περιέχονται στην ιστοσελίδα να είναι πλήρη, ακριβή και αξιόπιστα. Ωστόσο, το περιεχόμενο της ιστοσελίδας του διαδικτυακού τόπου του Καταστήματος παρέχεται “όπως ακριβώς είναι” χωρίς καμία ρητή ή τεκμαιρόμενη εγγύηση ως προς την ορθότητα, πληρότητα, ακρίβεια, επικαιρότητα, διαθεσιμότητα και αξιοπιστία των ως άνω στοιχείων και πληροφοριών. Το κατάστημά μας διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί την ιστοσελίδα, να προσθέτει και να αφαιρεί τα στοιχεία και τις πληροφορίες που περιλαμβάνονται σε αυτή, χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση.

 2. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Άπαν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, ενδεικτικά ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας, κείμενα, πρωτότυπες φωτογραφίες, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία του καταστήματος. Ο διακριτικός τίτλος, το εμπορικό σήμα και το όνομα του χώρου της ιστοσελίδας αποτελούν περιουσιακό αγαθό του καταστήματος.

Εμπορικά σήματα που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα συνιστούν κατοχυρωμένα εμπορικά σήματα του καταστήματός μας και τρίτων οργανισμών, εταιρειών ή φορέων. Η χρήση των εμπορικών σημάτων αυτών απαγορεύεται.

3. ΔΩΣΙΔΙΚΙΑ, ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

Οι παρόντες όροι καθώς και κάθε περιήγηση, χρήση και συναλλαγή με το κατάστημά μας διέπονται και συμπληρώνονται από το ελληνικό δίκαιο, το δίκαιο της Ε.Ε. και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διαφορά ή διαφωνία προκύψει μεταξύ του καταστήματός μας και των χρηστών της ιστοσελίδας κατά την περιήγηση, χρήση και συναλλαγή εισάγεται αποκλειστικά προς εκδίκαση στα αρμόδια δικαστήρια της Αθήνας, Ελλάδος.

Όλοι οι όροι συνομολογούνται ως ουσιώδεις. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων καταστεί αντίθετη προς το νόμο, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων.

4. Όροι Συναλλαγής

Κάθε συναλλαγή από το κατάστημά μας ρυθμίζεται από τους παρόντες όρους.  Η υποβολή παραγγελίας προϋποθέτει ότι ο χρήστης-πελάτης έχει δικαιοπρακτική ικανότητα και ότι αυτή συνιστά έγκυρη δήλωση βουλήσεως. Η υποβολή της ηλεκτρονικής φόρμας για καταχώρηση της παραγγελίας αποτελεί ανεπιφύλακτη αποδοχή εκ μέρους του χρήστη-πελάτη των παρόντων όρων.

Η υποβολή παραγγελίας προϋποθέτει την συμπλήρωση της ειδικής φόρμας με την καταχώριση των απαραίτητων στοιχείων του χρήστη της ιστοσελίδας. Η παραγγελία ολοκληρώνεται με την αποστολή από μέρους μας ηλεκτρονικού μηνύματος (e-mail) επιβεβαίωσης παραλαβής της παραγγελίας.

5. Ασφάλεια

Το κατάστημά μας λαμβάνει κάθε απαραίτητο μέτρο ώστε να εξασφαλισθεί η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Οι ηλεκτρονικές συναλλαγές πραγματοποιούνται με τη χρήση κρυπτογραφημένου πρωτοκόλλου SSL.

6.  Τιμή, Διαθεσιμότητα, Χαρακτηριστικά

Το κατάστημά μας λαμβάνει κάθε πρόσφορο μέτρο προκειμένου όλες οι απαιτούμενες πληροφορίες για τα προϊόντα (τιμή, χαρακτηριστικά και διαθεσιμότητα) να είναι ορθές και ακριβείς.

Οι φωτογραφίες των προϊόντων που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα ενδέχεται να παρουσιάζουν μικρές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το πραγματικό προϊόν, όσον αφορά στην εμφάνιση και στα χρώματα.

Διατηρούμε δε το δικαίωμα μεταβολής των τιμών, χαρακτηριστικών και διαθεσιμότητας χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

Στην εξαιρετική περίπτωση που διαπιστώσουμε λάθος στις πληροφορίες (τιμή, χαρακτηριστικά και διαθεσιμότητα) ενός προϊόντος που έχετε ήδη παραγγείλει, θα σας ενημερώσουμε άμεσα, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας στην ορθή τιμή, διαθεσιμότητα ή χαρακτηριστικά. Στην περίπτωση αυτή, εφόσον ακυρώσετε την παραγγελία σας ενώ έχετε ήδη καταβάλει το τίμημα για την αγορά των προϊόντων, θα λάβετε πλήρη επιστροφή χρημάτων.

7. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΑ E-MAIL (newsletters)

Το ηλεκτρονικό κατάστημα μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα στέλνει ενημερωτικά email, τα οποία περιέχουν νέα, πληροφορίες για προϊόντα και προσφορές της Εταιρείας.

Τα ενημερωτικά e-mail (newsletters) αποστέλλονται μόνο αν το επιλέξετε και για όσο χρόνο το επιθυμείτε. Μπορείτε να διαγραφείτε οποτεδήποτε από την λίστα αποδεκτών του newsletter , μέσω του link που υπάρχει σε αυτό. Τα newsletter ενδέχεται να χαρακτηριστούν από τον πάροχο υπηρεσιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία και να καταλήξουν στο spam folder, Για το λόγο αυτό προτείνουμε να αποθηκεύσετε την διεύθυνση αποστολής του fancyjunior.gr στη safe list σας.

8. Cookies

Η ιστοσελίδα του καταστήματός μας  χρησιμοποιεί cookies για να παρέχει καλύτερες υπηρεσίες στους χρήστες – πελάτες, εξατομίκευση των ρυθμίσεων και πληροφοριών, όπως αναλυτικά περιγράφεται στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

9. Εξωτερικοί Σύνδεσμοι Η ιστοσελίδα του καταστήματός μας ενδέχεται να περιλαμβάνει παραπομπές και συνδέσμους (links) προς άλλους διαδικτυακούς τόπους, οι οποίοι δεν ελέγχονται από το κατάστημά μας. Το κατάστημά μας δεν μπορεί να εγγυηθεί υπηρεσίες και προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτούς. Το κατάστημά μας δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των διαδικτυακών αυτών τόπων, και ουδεμία ευθύνη φέρει για οποιαδήποτε οικονομική ή άλλης φύσεως βλάβη υποστεί ο χρήστης που ακολουθήσει τους συνδέσμους αυτούς.