Πολιτική Επιστροφών / αλλαγών και δικαίωμα υπαναχώρησης

  • Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν αναιτιολογήτως και να ζητήσετε την καταβολή του τιμήματος που καταβάλατε εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παραλαβή του προϊόντος δυνάμει του Ν. 2251/1994. Ως παραλαβή θεωρείται η ημέρα που εσείς οι ίδιοι ή ένα τρίτο πρόσωπο που υποδείξατε απέκτησε την φυσική κατοχή των προϊόντων. Σε περίπτωση που με την ίδια παραγγελία αγοράσατε περισσότερα προϊόντα τα οποία παραδόθηκαν ξεχωριστά, ημέρα παραλαβής θεωρείται η ημέρα που παραλάβατε το τελευταίο προϊόν. Η αλλαγή του προϊόντος δύναται να πραγματοποιηθεί με διαφορετικό προϊόν ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, οπότε ο πελάτης θα πρέπει να καταβάλει το επιπλέον τίμημα.
  • Τα τυχόν έξοδα της επιστροφής και αποστολής του νέου προϊόντος επιβαρύνουν τον πελάτη.
  • Επιστροφές γίνονται δέκτες εφόσον το προϊόν δεν εχει χρησιμοποιηθεί και συνοδεύεται από το καρτελάκι της κατασκευάστριας εταιρείας για τα ρούχα, το κουτί στην περίπτωση υποδημάτων όπως επίσης και από την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο.
  • Τυχόν φθορά ή απώλεια του προϊόντος κατά τη μεταφορά του – επιστροφή κατόπιν άσκησης του δικαιώματος αντικατάστασης, βαρύνει τον πελάτη
  • Σε περίπτωση επιστροφής θα πρέπει να αποστέλλεται email στην διεύθυνση [email protected]  όπου θα αναφέρεται το είδος και ο κωδικός της παραγγελίας και του προϊόντος ή διαφορετικά η διαδικασία μπορεί να γίνει τηλεφωνικά για υποδήματα στο 210-7212097 και για ένδυση στο 210-7258858 Δευτέρα με Παρασκευή 10:30 – 15:00
  • Τα προς επιστροφή εμπορεύματα θα πρέπει να αποστέλλονται στην έδρα του fancyjunior.gr στην οδό Καψάλη 9 στο Κολωνάκι ΤΚ 10674
  • Μπορείτε επίσης να επιστρέψετε εσείς το προϊόν στο κατάστημά μας και να κάνετε επιτόπου την αλλαγή σας.
  • Για την αποφύγει όποιας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά την κατάσταση των προϊόντων αμέσως μόλις σας παραδοθεί η παραγγελία σας, προκειμένου να διαπιστωθεί κάποιο λάθος η ελάττωμα. 
  • Εφόσον πληρούνται οι ανωτέρω προϋποθέσεις, το κατάστημά μας θα επιστρέφει το τίμημα είτε μέσω ακύρωσης της χρέωσης, είτε μέσω πίστωσης της κάρτας του πελάτη, είτε μέσω κατάθεσης των χρημάτων σε τραπεζικό λογαριασμό, εντός προθεσμίας 30 ημερών από την ημέρα παραλαβής του προϊόντος από το κατάστημά μας. (Επιστροφές χρημάτων γίνονται μόνο για αγορές από τον ισότοπο του fancyjunior.gr με την απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο)  
  • Στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων επιστρέφετε το ποσό της καθαρής αξίας του προϊόντος και όχι πιθανά έξοδα μεταφορών η/και τραπεζικά έξοδα.
  • Μόνο στην περίπτωση που εχει παραδοθεί λάθος ή ελαττωματικό προϊόν, μόνο σε αυτήν την περίπτωση το fancyjunior.gr αναλαμβάνει να σας επιστρέψει τα τυχόν μεταφορικά και τραπεζικά έξοδα.
  • Εάν το προϊόν που επιστρέφεται κατόπιν άσκησης του ανωτέρω δικαιώματος είναι φθαρμένο, ολικά ή μερικά, και δεν πληροί τις ανωτέρω προϋποθέσεις, το κατάστημά μας διατηρεί το δικαίωμα να ζητήσει αποζημίωση από τον πελάτη. Η αποζημίωση θα καθορίζεται μονομερώς από το κατάστημά μας έπειτα από εκτίμηση του προϊόντος και θα συμψηφίζεται με την απαίτηση του πελάτη από το τίμημα που κατέβαλε.

Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την παραγγελίας σας μην διαστατέ να επικοινωνήσετε μαζί μας το [email protected] η για υποδήματα στο 210-7212097 και για ένδυση στο 210-7258858